Blockchain

Alles over cryptovaluta's en de techniek bij Blockchainvandaag!

Cardano (ADA) heeft 6.710 nieuwe miljonairs gecreëerd’

De altcoin Cardano is het afgelopen jaar verschrikkelijk gestegen en dat heeft veel beleggers geen windeieren gelegd. Het aantal in ADA beleggende miljonairs is dit jaar met 1.2341,34 procent gestegen, volgens gegevens van datasite Coin Metrics.

De laatste hausse van de cryptomunt maakte een aantal houders wel erg gelukkig. Sinds het begin van het jaar is het aantal miljonair-beleggers in ADA namelijk meer dan dertien maal hoger geworden tot 6.710 op 17 mei, volgens het in het Verenigd Koninkrijk gevestigde nieuwsagentschap Finbold. Met behulp van gegevens van Coin Metrics, stelde het bureau vast dat er 504 ADA-adressen waren met een waarde van ten minste 1 miljoen dollar op 1 januari.
Het aantal actieve ADA-adressen groeide ook met 417,81 procent tussen 1 januari en 28 april.

De waarde van ADA is sinds het begin van het jaar bijna 1.040 procent omhoog geschoten, van 0,18 naar 1,77 dollar op het moment van schrijven. De cryptocurrency piekte eerder in de week tot 2,40 dollar en brak hierbij, tegen de huidige beertrend in, meerdere records.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *