Blockchain

Alles over cryptovaluta's en de techniek bij Blockchainvandaag!

Oekraïense minister noemt Crypto ‘veelbelovend’

De nieuwe Oekraïense minister van Financiën is positief over de toekomst van de cryptocurrency’s in zijn land en dat ze het willen gaan reguleren. Hij beweerde dat hoewel hij twijfels heeft over wat crypto ‘ondersteunt’ het ‘veelbelovend‘ is.

In een interview met 24 Novosty verklaarde de onlangs aangestelde minister, Serhiy Marchenko, dat het ministerie van Digitale Transformatie van de natie “de wens heeft om de markt voor cryptovaluta te reguleren”, maar mijmerde dat crypto “in de toekomst de wereldwijde valuta voor nederzettingen zou kunnen worden.”

“Cryptocurrency is een veelbelovend verhaal. Het enige probleem is dat ik niet helemaal begrijp hoe crypto wordt ondersteund. [Backing] wordt alleen geleverd door de virtuele vraag van verschillende spelers in de branche. Het wordt niet ondersteund door een economie, productie, activa of kapitaal. In tegenstelling tot aandelen, obligaties of derivaten, die worden ondersteund door onderpand, is [crypto] geen actief in zijn puurste vorm,” zei hij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *