Blockchain

Alles over cryptovaluta's en de techniek bij Blockchainvandaag!

Bitcoin (BTC) wetgeving zal grote revolutie doormaken

Elke dag groeit de cryptomarkt een beetje. En daarmee laait de discussie over de regelgeving ook steeds meer op. Vooral in de Verenigde Staten maken steeds meer marktparticipanten zich zorgen dat strengere regelgeving eraan komt.

De Financial Action Task Force (FATF) en het Amerikaanse ministerie van Financiën willen meer toezicht hebben op de crypto-markt vanwege beschuldigingen omtrent witwaspraktijken en andere illegale transacties.

Ondanks dat er geen cijfers zijn die dit onderbouwen, weet de crypto-markt deze reputatie bij het grote publiek niet van zich af te schudden. Inmiddels vormen in de VS steeds meer crypto lobbygroepen die snel in aantallen oplopen en grootste investeringen ontvangen om het image helpen te verbeteren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *