Blockchain

Alles over cryptovaluta's en de techniek bij Blockchainvandaag!

Grote Amerikaanse autodealer gaat bitcoin (BTC) accepteren

HGreg, een Noord-Amerikaanse autodealer, gaat deze maand nog betaalingen met de Bitcoin accepteren. Dit heeft het bedrijf naar buitengebracht middels een persbericht.

HGreg wordt een van de eerste grote Amerikaanse autodealers die betalingen met digitale valuta ondersteunt. Het bedrijf meldt dat het zo’n 500.000 auto’s verkocht heeft in de afgelopen 25 jaar en de grootste voorraad aan auto’s heeft in Canada.

Daarnaast is HGreg van plan om cryptocurrency in zijn reserves te bewaren door een deel van de crypto die binnenkomt via de verkoop niet om te zetten naar fiatvaluta. John Hairabedian, president van HGreg, zegt:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *