Blockchain

Alles over cryptovaluta's en de techniek bij Blockchainvandaag!

‘Bitcoin (BTC) zal op den duur sterven’

Charles Hoskinson, de oprichter van de cryptovaluta Cardano (ADO) denkt dat de Bitcoin (BTC) op den duur zal gaan uitsterven.

Hoskinson wordt in een interview met Dave Lee van Investing gevraagd hoe hij naar de toekomst van bitcoin kijkt en of hij denkt dat het de meest dominante crypto zal blijven. Hoskinson antwoordt dat bitcoin alleen waarde heeft omdat mensen erin geloven:

“Bitcoin is alleen waardevol omdat het waardevol is. Het heeft geen technologische voordelen. Het is eigenlijk de minst geavanceerde van alle cryptocurrencies, de minst futuristische. Er is geen andere reden voor dan het feit dat het bestaat. Als de waarde keldert, zal niemand het minen en verlies je al je beveiliging.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *