Blockchain

Alles over cryptovaluta's en de techniek bij Blockchainvandaag!

Voetbalster Keisuke Honda lanceert zijn eigen crypto-token

De Japanse stervoetballer Keisuke Honda gaat zijn eigen crypto-token uitbrengen. Hij speelt momenteel als aanvoerder voor de Braziliaanse topclub Botafogo, en geeft ook leiding aan het Cambodjaanse nationale team. Hij is misschien wel de beroemdste voetballer aller tijden van het land en heeft net geen 100 interlands voor het Japanse nationale team. Hij speelde tussen 2014 en 2017 voor Europese voetbalgiganten AC Milan.

In de afgelopen jaren lijkt Honda echter een soort voorstander van cryptovaluta te zijn geworden. In 2018 sloot hij een reclamedeal met Japanse crypto exchange BITPoint.

En nu, volgens Nikkan Sports, lijkt hij zijn interesse iets concreter te hebben gemaakt. Het bedrijf van de ster, KSK Angel Fund, kondigde aan dat het een cryptoasset zou uitgeven met de naam KSK HONDA-munt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *