Blockchain

Alles over cryptovaluta's en de techniek bij Blockchainvandaag!

Kan de BTC 100.000 dollar waard gaan worden?

Kan de bitcoin op termijn de grens van 100.000 dollar gaan aantikken? Analisten bestempelen een marktkapitalisatie van $2 biljoen, of wel $100.000 per Bitcoin, als doel. Dit doel is gebaseerd op het feit dat Bitcoin zijn marktaandeel als waardeopslag vergroot van 2% vandaag naar 17% in 2024 (ervan uitgaande dat goud zijn huidige marktkapitalisatie van $12,5 biljoen behoudt).

Eerder leek een prijs van honderdduizend dollar een utopie, maar als je realistisch gaat kijken dan bezit de Bitcoin veel voordelen ten opzichte van goud. Als de acceptatie zo snel blijft groeien als we nu zien zal BTC steeds populairder worden als waardeopslag en zal de prijs blijven stijgen. Een Bitcoin koers van $100.000 lijkt dus met de dag realistischer te worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *