Blockchain

Alles over cryptovaluta's en de techniek bij Blockchainvandaag!

‘Bitcoin heeft meer dan 100 miljoen gebruikers’

Het aantal Bitcoin-gebruikers is over de 100 miljoen gegaan. Met deze informatie is de universiteit van Cambridge naar buiten gekomen. Ze publiceerde nu al voor het derde jaar achtereen een onderzoek naar het gebruik van Bitcoin.

Het doel van het onderzoek is om de progressie van Bitcoin op dit gebied in kaart te brengen. Ook het aantal wallets is van 45 miljoen naar 191 miljoen toegenomen sinds ze voor het eerst hun onderzoek deden.

Het is lastig te zeggen hoeveel individuen er precies achter het totale aantal bitcoin wallet zitten. Maar de universiteit schat dat 90% van de gebruikers meer dan één adres heeft.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *