Blockchain

Alles over cryptovaluta's en de techniek bij Blockchainvandaag!

Sushi (SUSHI) zakt 75% in waarde, oprichter verkoopt al zijn coins

Met verschillende DeFi-tokens die honderden en soms wel duizenden procenten in waarde stegen verwachtten veel analisten dat het een keer hard naar beneden zou storten. Een van de protocollen waarbij dit de afgelopen dagen gebeurde was SUSHI, een van de nieuwste succesverhalen van DeFi.

Het token van SUSHI is onderdeel van SushiSwap. Het protocol zag meer dan een miljard dollar aan nieuw geld zijn smart contracts instromen. Het token zakte echter de afgelopen dagen ver terug en staat meer dan 75% in de min ten opzichte van zijn all-time high (ATH) van $8,80.

En wat waarschijnlijk ook niet helpt voor SUSHI hodlers is dat de anonieme oprichter van het protocol al zijn SUSHI heeft verkocht. Hij wordt hierom beschuldigd voor het plegen van een exit scam, al denkt hij daar zelf anders over:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *